Jandarmii din Bacau, in ajutorul brailenilor loviti de ninsori (VIDEO)

0

150 de jandarmi actioneaza in judetul Braila pentru deblocarea cailor de acces ale cetatenilor loviti de ninsori. Joi, jandarmii bacauani au scos de sub zapada peste 100 de gospodarii din Traianu, lacul Sarat si Urleasca (Judetul Braila). Astazi acestia s-au mutat in localităţile Olăneasca, Gulianca, Corbu Nou, Corbu Vechi şi Măxineni, unde vor deszapezi localnicii aflati in dificultate.

Miercuri, la solicitarea Prefecturii Braila, jandarmii de la Gruparea Mobila Bacau au pornit catre zonele afectate de ninsori.
„Misiunea jandarmilor constă în participarea, alături de autorităţile locale precum şi celelalte instituţii cu atribuţii în acest domeniu, la acţiunile de salvare a persoanelor, a bunurilor acestora, distribuirea de alimente şi alte ajutoare umanitare populaţiei afectate, deblocarea unor căi de acces către locuinţe, ajutarea persoanelor vârstnice şi a celor aflate în dificultate, facilitarea accesului acestora către sursele de apă, locurile unde au depozitate lemnele ori la grajdurile de animale”, a declarat maior Marius Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. Deplasarea efectivelor s-a efectuat cu 15 mijloace de transport din dotare.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.