Jandarmii bacauani si-au facut bilantul. In 2021, au executat 700 misiuni, au constatat 430 infractiuni si au aplicat peste 6700 amenzi


În anul care s-a încheiat, jandarmii băcăuani au executat peste 700 de  misiuni (asigurarea ordinii publice, misiuni de transport corespondență clasificată și  transporturi speciale, de bunuri și valori), dar au acționat și în cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică, prin cele 7876 de patrule de jandarmi sau mixte, în cooperare cu poliţia și prin executarea a 750 de misiuni de mentinere a ordinii publice în stațiunile turistice Slănic Moldova și Târgu Ocna.

          De asemenea, mai mult de 1400 de misiuni au fost executate în cooperare sau colaborare cu alte instituţii, la solicitarea acestora.

          Rezultatele multitudinii de misiuni pot fi prezentate sintetic prin constatarea a 430 de infracțiuni atât de către patrulele de jandarmi, cât și de către patrulele mixte, în cooperare cu polițiști.

          În același interval de referință, jandarmii au aplicat 6721 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.332.550 lei, iar peste 1600 de mandate de aducere, emise de instanţele de judecată şi organele judiciare au fost executate în mod corespunzător. La apelurile primite prin sistemul național de urgență „112” sau telefonic, la dispeceratul inspectoratului, jandarmii băcăuani au intervenit în mai mult de 1550 de cazuri, cu luarea măsurilor legale care s-au impus față de cei care au încălcat prevederile legale.

          Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost desfăşurate 120 de activităţi de prevenire a violenţei în cadrul unor programe pe această temă în instituţiile de învăţământ preuniversitar, cu ocazia adunărilor publice, dar şi pe timpul desfăşurării jocurilor şi competiţiilor sportive.

Comunicat de presa


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentFemeie disparuta din comuna Lipova. Daca o vedeti, sunati de urgenta la 112
Articolul urmatorBlue Air anuleaza 4 rute, pe care urma sa le opereze in vara pe Aeroportul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.