Jandarmerițele au primit flori de Ziua Femeii

Doamnele și domnișoarele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au avut parte de momente pline de sensibilitate, de Ziua Internațională a Femeii. Conducerea inspectoratului şi colegii au avut ocazia să ofere flori, gânduri bune de respect și prețuire alături de recunoașterea şi aprecierea pentru activitatea pe care o desfăşoară în cadrul instituţiei.

Mama, soția și colega sunt femeile care an de an sunt sărbătorite pe 8 Martie, de ziua lor. Această zi le oferă bărbaților și prilejul de a oferi o floare persoanelor care au grijă ca lucrurile să decurgă armonios în viața noastră. Printre ei s-au aflat și jandarmii băcăuani, care nu le-au uitat pe colegele lor în uniformă bleu-jandarm.

„Felicit astăzi toate mamele, bunicile și domnișoarele, mulțumindu-vă pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce faceți. Aduceți în fiecare dimineața frumusețe, liniște, energie și zâmbete. Apreciem existența voastră și vă dorim să fiți sănătoase și fericite, voi și persoanele dragi sufletului vostru”, a menționat inspectorul șef colonel Bârnat Eusebiu.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.