Jandarm din Gruparea Mobila Bacau, medaliat cu aur la IPA Games – 2024

0

În perioada 19-24 mai, la Cheile Grădiștei, s-a desfășurat a III a ediție a competiției internaționale IPA Games 2024, care a reunit peste 800 de participanți din 32 de țări. România a fost reprezentată de 135 de sportivi care au concurat la 9 discipline de concurs.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a fost reprezentată cu onoare de plutonier adjutant Drăgan Constantin Sorinel, care a obținut locul 1 la competiția de judo, categoria 73 de kg- 40-50 de ani. Practică judo de la 8 ani, obținând mai multe titluri de campion național la cadeți și juniori și, chiar dacă o accidentare i-a curmat visul de a deveni profesionist, a urcat în mai multe rânduri pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la campionatele naționale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Disciplinat și motivat, Drăgan Sorinel reușește să îmbine cu succes antrenamentele periodice, pentru a se menține într-o formă fizică foarte bună, cu meseria de jandarm într-o structură mobilă de intervenție. Responsabil și implicat, Sorinel este apreciat de comandanți și colegi pentru pasiunea cu care își îndeplinește atribuțiile de serviciu, fiind un exemplu demn de urmat pentru colegii săi.

Cu o vechime de aproape 20 de ani în structurile Ministerului Afacerilor Interne, plutonier adjutant Drăgan Constantin Sorinel face parte din echipa Grupării de Jandarmi Mobile Bacău de aproape 4 ani, îndeplinind în acest moment funcția de comandant de grupă în cadrul unuia dintre detașamentele mobile ale unității. Anul acesta, pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, și-a sărbătorit ziua onomastică urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, contribuind cu medalia sa la succesul echipei României, care s-a clasat pe locul 1 pe națiuni la această ediție a IPA Games-2024.” au transmis jandarmii bacauani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.