Jandarm bacauan, decorat cu Emblema de Onoare a MAI dupa ce a salvat un barbat care incerca sa-si ia viata


Joi, la sediul MAI, în prezența domnului Nicolae CIUCĂ, prim-ministrul României, cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne, doi jandarmi au primit distincții din partea ministrului Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae BODE, pentru activitatea desfășurată și pentru rezultatele obținute în ultimul an.

Au fost premiați cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne colegii noștri, plutonier Ioan CIOBOTARIU din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și plutonier Cosmin Alexandru DINCĂ din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj.” a anuntat Jandarmeria Romana

Ioan este jandarmul băcăuan care a reușit să salveze viața unui bărbat care încerca să se sinucidă. Își înfășurase gâtul cu mâneca unei bluze pe care o legase de grinzile unui pod dezafectat. Ioan, care se afla la alergat împreună cu un coleg de serviciu, a urcat pe podul putrezit și a reușit să îi salveze viața omului, eliberându-l din strânsoare. I-a acordat primul ajutor și i-a rămas alături până la sosirea echipajelor medicale.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.