ISUJ Bacau: Documentațiile de avizare/autorizare privind securitatea la incendiu și protecția civilă se depun în format electronic

0

Incepând cu data de 01.01.2024 documentațiile de avizare/autorizare privind securitatea la incendiu și protecția civilă se depun în format electronic. Prin excepție, până în data de 31.03.2024, documentațiile tehnice de proiectare se pot depune și în format letric.

„Pentru o mai bună înțelegere a modului de depunere a documentațiilor, pe site-ul instituției noastre, www.isubacau.ro, la secțiunea Avizare-Autorizare se regăsește un material de prezentare AICI.” a transmis ISUJ Bacau

Procesul de avizare sau autorizare în domeniul securității la incendiu și protecției civile reprezintă o etapă crucială în asigurarea siguranței în diverse tipuri de clădiri și spații. Autoritățile responsabile cu acest proces au rolul de a evalua și aproba planurile și măsurile luate pentru prevenirea incendiilor, precum și pentru protecția civilă în cazul unor situații de urgență.

Avizarea sau autorizarea în acest context presupune, de obicei, o analiză atentă a unui dosar întocmit de către deținătorii sau administratorii clădirilor. Acest dosar include informații despre sistemele de detecție a incendiilor, iluminatul de evacuare, instalațiile de stingere a incendiilor, accesul și evacuarea în caz de urgență, planurile de intervenție, instruirea personalului și alte aspecte legate de securitatea la incendiu și protecția civilă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.