ISU Bacău a organizat concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a organizat etapa județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Având drept obiectiv dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, competiția a aliniat la start 12 loturi, respectiv 120 de reprezentanți ai Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență care și-au demonstrat nivelul de pregătire și capacitatea de intervenție, pe parcursul a trei probe practice (pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4×100 și dispozitivul de intervenție).

În urma acestora, clasamentul general al Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență a arătat astfel: Locul I – S.V.S.U. Buhuși, Locul II- S.V.S.U. Corbasca, Locul III – S.V.S.U. Tg. Ocna, iar cel al Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, astfel: Locul I – S.P.S.U. SSG Fire & Rescue SRL, Locul II –  S.P.S.U. Chimcomplex, Locul III – S.P.S.U. Dedeman.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din România se organizează anual, pe etape, de către inspectoratele judeţene, în conformitate cu Ordinul Nr. 236 din 2 octombrie 2012 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursurilorprofesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.