Istoric masina. RAR a lansat aplicatia prin care poti verifica numarul de kilometri al masinilor

1

O aplicatie foarte buna, pe care o asteptau toti soferii din Romania, a fost lansata de RAR. Aplicatia „Istoric vehicul” poate fi accesata direct pe site-ul www.rarom.ro.

Orice persoana care detine sau intentioneaza sa achizitioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia, daca masina a trecut cel putin o data pe la RAR, prin accesarea site-ului oficial al Registrului Auto Roman www.rarom.ro.

Datele se obtin daca solicitantul introduce in aplicatia „”Istoric vehicul”” adresa de email si numarul de identificare al vehiculului in cauza (seria de caroserie/sasiu). Aplicatia va genera un cod de acces, il va expedia pe adresa de email introdusa si, dupa validarea lui, va furniza catre aceeasi adresa de email informatiile pe care le-am considerat utile pentru detinatorul sau viitorul detinator al unui vehicul, transmite RAR

Datele generate sunt: activitatile derulate la RAR si numarul de kilometri inregistrati in bordul masinii (kilometri regasiti in baza de date a RAR sau a statiilor ITP autorizate), existenta/valabilitatea cartii de identitate a vehiculului, cateva date tehnice si de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.