Irina Jianu, condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calitatii” alaturi de Adrian Nastase, ridicata din judetul Bacau

0

Foto : stirileprotv.roIrina Jianu, fost inspector la Inspectoratul de Stat in Constructii, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Trofeul Calitatii alaturi de Adrian Nastase, a fost arestata joi dintr-un imobil din Margineni, judetul Bacau. Miercuri , politistii s-au prezentat la locuinta sa din Bacau dar nu a fost gasita acasa.

Irina Jianu a fost data in urmarire nationala, in conditiile in care nu a fost gasita la locuinta respectiva, dar in cele din urma a fost ridicata joi dimineata dintr-un imobil din comuna Margineni, judetul Bacau.

„In baza mandatului transmis prin fax de catre Tribunalul Bucuresti, Irina Jianu a fost ridicata de la imobilul din Margineni si condusa la Centrul de retinere si arest preventiv din cadrul Politiei Judetene Bacau. Imediat ce vom primi mandatul in original de la Tribunalul Bucuresti Irina Jianu va fi transferata la Penitenciarul Bacau pentru ispasirea pedepsei”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectorului Judetean de Politie Bacau, Narcisa Butnaru.

Primii inculpati in acest dosar care au ajuns in arest sunt sotii Ioana si Bogdan Popovici, care s-au prezentat miercuri noapte la arestul Politiei Capitalei, dupa ce au fost condamnati definitiv de instanta suprema la cinci si, respectiv, sase ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calitatii”.

Alti doi inculpati in dosarul „Trofeul calitatii”, Mihai Cristian Vasile si Diana Gasparovici, care au primit pedepse definitive cu inchisoare, nu au ajuns inca in arest.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.