IPJ: La nivel judeţului Bacău nu s-au înregistrat incidente grave in timpul evenimentelor de Paste


Datorită mobilizării din aceste zile, la nivel judeţului Bacău nu s-au înregistrat incidente grave în timpul evenimentelor publice de amploare care au avut loc sâmbătă şi duminică.

Poliţiştii băcăuani au fost la datorie pe toată perioada minivacanţei de Paşte pentru ca cetăţenii să petreacă în linişte şi siguranţă sărbătoarea Învierii Domnului.

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acordat o atenție deosebită zonelor aglomerate, stațiunilor turistice și lăcașurilor de cult, în cele mai multe dintre acestea având loc manifestări religioase de amploare.

Astfel, peste 200 de polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, economic, investigaţii criminale și de la alte structuri s-au aflat zilnic în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent.

Echipajele de poliție au intervenit în aceste zile pentru soluționarea a 366 de incidente sesizate, din care 337 prin sistemul național unic de urgență 112.

În perioada 22.- 25 aprilie a.c., pentru abaterile de la normele legale, poliţiştii din județul Bacău au aplicat 712  sancţiuni contravenţionale, în valoare de  301.000 de lei.

Totodată, polițiștii au prins în flagrant delict 17 autori de infracţiuni.

De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi reţinute 112 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Activităţile s-au desfășurat în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Comunicat de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.