Iphone 6 se lanseaza astazi. Au aparut deja video-uri cu noul telefon!

0

UPDATE. VIDEO Iphone 6

Apple Watch

Lansarea iPhone 6 va avea loc la ora 21:00, ora României. Analistii anticipeaza ca lansarea viitoarei generatii de iPhone, mult-aşteptatul iPHONE6, va fi insotita de o serie de surprize si schimbari marcante.

LANSAREA IPHONE 6 va avea loc pe 9 septembrie la Flint Center, langa sediul din Cupertino, California, al companiei americane, unde, in urma cu 30 de ani, Steve Jobs dezvaluia unui public extaziat Apple Macintosh. Reintoarcerea in acest loc simbolic indica faptul ca Apple ascunde in maneca ceva indraznet, scrie Forbes.

Noul iPhone 6 va fi lansat, cel mai probabil, în două variante de ecran, una cu diagonala de 4,7 inchi şi alta cu ecran de 5,5 inchi. Cel de-al doilea model va reprezenta prima incursiune a Apple pe nişa phablet, acolo unde Samsung deţine supremaţia cu al său Galaxy Note.

IPhone 6 va avea un design bazat pe aluminiu, iar colţurile vor fi rotunjite pentru a se simţi mai confortabil în mână.

Ecranul, cu rezoluţie Full HD, va fi acoperit cu safir, mai rezistent decât Gorilla Glass, soluţia care este folosită pe majoritatea telefoanelor de top din ziua de azi.

iPhone 6 va avea un procesor A8 mai rapid şi care va consuma mai puţină energie, o baterie mai mare, senzor de citire a amprentei şi o cameră despre care surse din piaţă spun că ar putea fi un Sony de 13 MP.

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este prezentat in cateva clipuri video de catre un asiatic, care l-ar fi preluat dintr-o fabrica Foxconn si ne ofera acum un preview :

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.