Ionel Turcea , intre PSD si UNPR


Primarul din Buhusi , Ionel Turcea, oscileaza intre PSD si UNPR.

Se pare ca UNPR -istii i-au promis deblocarea unor proiecte prin care vor sa-l atraga pe Ionel Turcea. Primarul nu a confirmat inca daca va pleca sau nu la UNPR si spune ca daca va pleca , o va face pentru binele orasului Buhusi. El asteapta oferta UNPR-ului si proiectele acestora.

De partea cealalta , Dragos Benea , presedintele Consiliului Judetean si vice-presedinte la PSD Bacau este sigur ca Turcea nu va pleca din PSD. Acesta a declarat pentru aghiuta.com :

„Am incredere in puterea de  caracter a domnului Turcea. Buhușiul este șantajat cu niște proiecte europene, pe Axa 1, de circa 5 milioane de euro, care mai așteaptă niște semnături de la Guvern. Orice plecare din PSD se va simți în partid. Cine mai are de plecat să plece, viața merge înainte, vom vedea ce va fi peste un an. Pentru ei, am făcut tot ce s-a putut face. Chiar dacă am putea, noi nu am șantaja pe nimeni, așa cum face actuala putere.”  Dragos Benea

Turcea tine in suspans votantii si nu da verdictul final. Probabil asteapta reactiile  si ofertele partidelor pentru ca in final, sa faca alegerea potrivita.

Obisnuit sa nu aiba contracandidat important la primaria Buhusi , Ionel Turcea va trebui schimbe strategie anul viitor. Adversaul sau principal de la alegeri va fi Adrian Ichim ,om de afaceri important din Buhusi , care va fi sustinut in totalitate de Romeo Stavarache , primarul orasului Bacau.

Datorita faptului ca anul viitor va exista un singur tur de scrutin, Ionel Turcea va avea prima sansa. Trebuie doar sa joace cartea corecta.

4 COMENTARII

  1. Ceva mai nou ! BAIE , WC, GRESIE , FAIANTA, TERMOPAN CENTRALA PE LEMNE CE DEPASESTE 100.000 LUX CUM SE ZICE , CLADIRE CU 3 NIVELE PT. TIGANII DIN LUNCA BISTRITEI. CE SPUNETI OAMENI BUNI ? VIN ALEGERILE SI TREBUIE VOTAT PRIMARUL DE TIGANI. IN CURAND IN ANL-URI VOR INTRA TOT TIGANII. CE SE INTAMPLA OAMENI BUNI ? FARA RAUTATE : OMUL ASTA E BOLNAV LA CAP ( TURCEA PRIMARUL ) SUNT ATATEA LUCRURI CARE MOR IN ORASUL ASTASI PRIMARUL FACE BLOCURI SI BAI PT TIGANI , NUMAI PT EI . DUCETI-VA SI VEDETI ! PRIMARUL ASTA A DISTRUS UN PARC, A CONSTRUIT UN POD IN MIJLOCUL ORASULUI PE TROTUAR, A SCHIMBAT BORDURI BUNE CU ALTELE RELE SI SPARTE , NU FACE DRUMURILE, PLATESTE TIGANII CU BANII PUBLICI , FACE HOTEL DIN BANII CONTRIBUABILILOR, IA PAMANTUL DE OAMENI SI-L DA LUI BUZILA SI ALTI HOTI. VEDETI CATE PROCESE PENALE ARE TURCEA. VINDE FABRICA BUCATA CU BUCATE, BLOCUL DE LANGA POLITIE E FURAT CATE PUTIN IN FATA POLITIEI SI JANDARMILOR. COMENTATI ! Blocul e distrus complet, totul dinauntru e furat , nu mai sunt usi geamuri , rame la geam , nimic. Orasul moare si primarul face lux in cea mai mizerabila parte a orasului ( spatele stadionului Textila )

  2. vrajeli
    ichim e om de casa a lui turcea e pus de turcea la pnl sa candideze ca nu cumva locul sa fie ocupat de un candidat destoinic si serios asa ca alegrile sunt facute de pe acum la buhusi ia sa indrazneasca unul sa candideze la buhusi ?

  3. Adrian Ichim ca si liderul P.N.L Buhusi Teslaru sunt oameni de casa ai primarului asa ca nu va faceti probleme Turcea e primar de pe acum
    A stiut ce face si-a plantat contracandidati slabi in partidele existente pe plan local ca sa n-aiba lumea ce alege

  4. Mare om mare caracter,joaca la ambele capete care ii da proiecte si bani..nu mai are psd bani adio hrebenciuc…nu exista politica iidei principii..doar bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.