Iohannis vine in Bacau: „Voi discuta cu tinerii despre viitorul Romaniei”

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent joi, 26 aprilie, in Bacau, unde va discuta cu tinerii despre „viitorul Romaniei”.

„Pe 26 aprilie voi discuta cu tinerii despre cum vad ei viitorul Romaniei”, a scris Iohannis pe Facebook.

Bacaul a fost desemnat timp de un an, Capitala Tineretului din Romania. Evenimentul „Capitala Tineretului din Romania” editia din 2017 s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

„Implicarea tinerilor in viata publica, atat direct, cat si prin organizatii reprezentative, este cruciala pentru schimbarea culturii politice actuale. Sper ca initiativele civice, sociale sau culturale ale tinerilor sa devina o parte din ce in ce mai importanta a vietii noastre si va asigur de tot sprijinul meu in acest sens”, a declarat Klaus Iohannis in noiembrie 2016, cand Bacau a fost desemnat capitala tineretului.

Pe 28 aprilie are loc inchiderea evenimentului ” Bacau – Capitala Tineretului din Romania”:

„In cele 365 de zile de Bacau Capitala Tineretului din Romania, tinerii din Bacau ne-au demonstrat faptul ca doresc sa se dezvolte si sa creasca intr-un oras dinamic si responsabil de viitorul lor in comunitate; s-au nascut prietenii ce vor rezista multa vreme de acum incolo, lacrimi au fost varsate si nopti nedormite de munca asidua. Pentru noi, acest sfarsit inseamna un nou inceput in care ne dorim sa ne fiti alaturi in misiunea noastra pe care ne-am asumat-o fata de tinerii din Bacau.” au declarat organizatorii BCTR

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here