Iohannis şi Blaga stabilesc strategia de urmat după câştigarea prezidenţialelor

0

Presedintele PDL, Vasile Blaga, co-presedinte al noului PNL, a declarat, luni, ca impreuna cu Klaus Iohannis a convocat reuniunea BPN al PNL si a grupurilor parlamentare, pentru marti, unde se va discuta pe marginea strategiei politice de urmat dupa castigarea prezidentialelor.

„Am convocat impreuna cu inca co-presedintele Klaus Iohannis sedinta Biroului Permanent National al PNL, la care sunt invitati toti co-presedintii din tara pentru maine, la ora 13.00, urmand ca la ora 14.00 sa avem intalnirea cu grupurile parlamentare, care sa insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia si sa cada si sa incepem si discutiile pentru intreaga legislatie electorala”, a spus Blaga, potrivit Mediafax.

Liderul PDL a sustinut ca marti se va discuta si legat de strategia politica de urmat dupa castigarea prezidentialelor. El a fost intrebat daca exista o diferenta de pozitie intre el si Klaus Iohannis in privinta demisiei solicitate premierului Victor Ponta. „Nu exista niciun fel de deosebire intre declaratia mea si a domnului Klaus Iohannis. Domnia sa a spus: Guvernul sa analizeze si cei vinovati sa plateasca. Pai seful Guvernului este, dupa stiinta mea, inca, domnul Ponta”, a afirmat Blaga.

Liderul PDL a evitat sa avanseze ideea unei motiuni de cenzura, mentionand ca acest lucru se va stabili la sedinta conducerii partidului de marti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.