INVICTUS ROMÂNIA – Ștafeta Veteranilor, eveniment ajuns anul aceasta la a X-a ediție, ajunge pe 14 octombrie la Bacău

0

INVICTUS ROMANIA Ștafeta Veteranilor este un eveniment de tradiție, organizat de Invictus România, care integrează eforturile a peste 500 atleți de a acoperi peste 3.300 kilometri prin alergare și ciclism, pentru a promova valorile naționale, dar și în semn de respect față de veteranii și eroii României.

Finișul acestei ștafete va avea loc pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, la Carei, ultima localitate de pe teritoriul României, eliberată de sub dominația fascistă în Al Doilea Război Mondial. Sâmbătă, pe 14 octombrie, aproximativ ora 17:00, va avea loc, un mic ceremonial de primirea a ștafetei de la voluntarii Invictus ce vor sosi de la Bârlad, in fața primăriei Bacău.

Duminică, pe 15 octombrie, la ora 08:00, alergători și cicliști din Bacău vor pleca de la monumentul Eroilor din cimitirul central (piața sud) spre cimitirul eroilor din Str. Constanței urmând a ne opri la următoarele monumente din: Margineni, Hemeiuș, Buhuși, Roznov și Piatra Neamț pentru a preda ștafeta voluntarilor de acolo.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.