Interviu cu victima din bataia din club Kremlin – Stefan Iovu – Video


Echipa 1TV Bacau a mers in spital , unde este internata victima din bataia de la club Kremlin , Stefan Iovu, pentru a-i lua un interviu. Stefan Iovu a fost dus de urgenta la spitalul din Bacau unde a fost pansat si a plecat acasa. La 2 zile acesta a chemat salvarea intrucat avea stari de lesin din cauza loviturilor primite in cap. Stefan Iovu este un fost bodyguard la un club din orasul Bacau.

„Erau in carcota cu alti baieti , care erau langa masa mea , cunostinte de altfel. Au inceput sa vina cu toporisti , cu sabii prin discoteca , s-au certat , m-am bagat amical sa-i despart , am iesit pe sala toti , impinsi de bodyguarzi. Buza m-a lovit cu un pumnal de fier (box de fier) si la urma au sarit toti prietenii lui. Nici nu consumasem alcool. Dupa, au venit la masa alaturata si au sarit cu sticle pe alti baieti. S-a dat cu spray si a inceput un scandal pe culoar. Mi-a dat cu sampania in cap buza , fratele acestuia si tot clanul.”

Stefan Iovu spune ca aceleasi persoane l-au atacat si in 2009 in centrul orasului Bacau , in fata la Luceafarul si nu au fost luata nici o masura.Aproximativ 20 de indivizi au tabarat peste el cu sabii ,bate si rangi si l-au lovit.

„Nu sunt oameni fara caz. Sunt recidivisti , unul si unul.” a mai spus Stefan Iovu

Intrebat de 1tv Bacau , de ce politia nu ia nici o masura asupra acestora , Stefan Iovu a raspuns:

„Mituiesc ,au relatii , nu stiu ce fac. Ei fura , au dosare , sunt criminali , puscariasi.”

Intregul interviu il puteti viziona mai jos :

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.