Intalnire intre Prefect si Asociatiile de elevi din Bacau : „I-am asigurat că vor avea în prefectul județului Bacău un partener instituțional onest, gata să dea o mână de ajutor elevilor în limita atribuțiilor conferite de lege”


Prefectul Bacaului, Lucian Bogdanel, a avut o intalnire cu reprezentantii Consiliului Județean al Elevilor și ai Asociației Elevilor din Bacău cu care a discutat despre principalele probleme cu care se confrunta elevii din judet :

M-am bucurat să primesc, astăzi, vizita reprezentanților Consiliului Județean al Elevilor și ai Asociației Elevilor din Bacău, cu care am discutat despre principalele probleme cu care se confruntă elevii din județ. Între acestea s-au numărat decontarea navetei școlare, lipsa investițiilor adecvate în infrastructura școală, dar mai ales relaționarea defectuoasă cu unele autorități din administrația publică locală cu restanțe, neonorate până în prezent, față de elevii merituoși ai Bacăului. I-am asigurat pe Tudor, Simona și Ilaria că vor avea în prefectul județului Bacău un partener instituțional onest, gata să dea o mână de ajutor elevilor în limita atribuțiilor conferite de lege.

Dialogul constructiv, dincolo de inerentele diferențe de optică, mi se pare calea de urmat atunci când vorbim despre școală și elevi. Fac parte dintr-o generație a cărei școlarizare a gravitat în jurul cititului de cărți și a scrisului de mână (cu stiloul), lucruri pe care le practic și astăzi – în contrapartidă, preopinenții mei sunt exponenții noului val, mai ancorați în tehnologie și social media. Mai pragmatici. Dar diferențele generaționale nu au contat: cu optimism, am descoperit în reprezentanții elevilor din Bacău niște tineri echilibrați & politicoși, semn că – în ciuda tuturor neajunsurilor – putem privi cu încredere spre viitor.” a precizat prefectul Bogdanel, dupa intalnire

Tudor Sraer, presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor, a declarat ca o colaborare stransa cu Prefectura va ajuta in rezolvarea multor dintre probleme:

Contează mult dezvoltarea unei colaborări strânse cu instituțiile atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor elevilor.” a declarat Tudor Sraer, Presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.