Institutia Prefectului Bacau, premiata pentru management modern in administratie

0

Joi, 24 octombrie 2013, la Poiana Brașov, a avut loc cea de-a IX-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu oameni de afaceri şi companii, alături de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Prefectura premiuAu fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 130 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Gala a fost deschisă de mesajul Președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, transmis prin intermediul deputatului Aurelia Cristea. În cadrul Galei au fost acordate premii pentru activitatea guvernamentală, pentru activitatea în instituțiile prefectului, în consiliile județene, pentru cele mai valoroase proiecte de accesare a fondurilor europene, pentru cele mai valoroase lucrări de infrastructură, pentru activitatea în domeniul It&C în administrația publică, pentru activitatea în primăriile de comune și pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administrația publică.

Evenimentul a fost precedat de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european. În cadrul acestui seminar Instituția Prefectului Bacău a primit  diplomă pentru Management Modern în Administrație, remarcându-se prin aplicarea în administrație a acelorași principii de competitivitate ca în mediul privat.

”Cred că este un premiu pe care l-am primit în urma implementării unui management performant, iar la acest lucru a contribuit decisiv experiența mea din mediul privat. De asemenea, la nivelul Instituției Prefectului – județul Bacău, am reușit să formăm o echipă unită care a învățat foarte repede că performanța nu presupune doar proceduri și criterii, ci și o bună comunicare cu ceilalți.”, a declarat prefectului Claudiu Șerban.

Sursa: Comunicat Prefectura Bacau

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.