Instanta suprema a respins definitiv demersul fostului primar Stavarache, cu pivire la condamnarea la inchisoare din 2017


Instanța supremă a respins, marți, definitiv, calea extraordinară de atac făcută de apărarea fostului primar Romeo Stavarache, împotriva deciziilor instanțelor de menținere a acestuia după gratii, prin respingerea unor contestații la executare.

Respinge, ca inadmisibilă în principiu, contestaţia în anulare declarată de contestatorul Stavarache Romeo împotriva deciziei penale nr. 1020 din data de 14 decembrie 2021, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 110/43/2021. Obligă contestatorul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 01 martie 2022”, se arată în minuta deciziei judecătorilor ICCJ.

Romeo Stavarache a fost eliberat conditionat in 2019, dupa ce a fost condamnat in 2017 la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.

Sursa: stiripesurse.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentS-a întrunit Celula de Coordonare a Societății Civile. Vezi unde se pot face donatii, cum poti sprijini voluntar si unde sunt anuntate nevoile de cazare si hrana
Articolul urmatorPrimii 82 de refugiati din Ucraina au fost cazati in caminele Universitatii „Vasile Alecsandri” Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.