Inselaciune la Buhusi

0

Politistii din Buhusi au organizat o actiune de prindere in flagrant a unui presupus avocat care a fost reclamat de catre clientii sai pentru inselaciune. In data de 21.03.2011 la Politia Orasului Buhusi s-a presentat un cetatean de 39 de ani care sustinea ca Dorel U., care a pretins ca este avocat, de 57 de ani l-ar fi inselat pe el si pe mama sa. Avocatul le-a cerut si a primit sume de bani pentru a le facilita un proces de succesiune.

In aceeasi zi, victima avea programata o intalnire cu Dorel U. pentru a-i inmana o noua suma de bani, iar astfel a fost pus la punct flagrantul.

Asupra barbatului s-a gasit si suma de bani care era „pusa in joc.” Pretinsul „avocat” a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Judecatoriei Buhusi cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Insa, aceasta nu este singura fapta ilegala comisa de Dorel. In timpul cercetarilor s-a constatat ca Tribunalul Neamt a emis pe numele aceluiasi Dorel U., un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea prin care a fost condamnat la 2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.