Inedit! Intr-o comuna din Bacau s-a infiintat o piata agroalimentara, pe fonduri europene, unde se vand alimente naturale de la producatori locali

34

In comuna Saucesti, din judetul Bacau, a fost inaugurata o piata agroalimentara, realizata pe fonduri europene, prin AFIR. Investitia a fost de aproximativ 1 milion lei ~ 200.000 euro. Deschiderea pietei s-a facut printr-un „Targ de primavara” unde producatorii locali si-au prezentat produsele din gospodarii.

La eveniment au participat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea si primarul comunei Saucesti, Valentin Manea:

Ideea acestui spațiu dedicat- în care sunt deja 11 operatori economici din domeniul alimentar, cu o diversitate de produse net superioare din carne, lapte, miere de albine și sucuri naturale- este foarte apreciată de locuitorii comunei și răspunde, în mod cert, necesității de a avea la îndemână alimente naturale de la producătorii locali. Îi felicit pe Valentin Manea- primar și Alin Iordănescu- viceprimar, pentru toate proiectele pe care le dezvoltă în comunitatea pe care o conduc. Apreciez și seriozitatea constructorului, dovedită prin respectarea graficul de execuție și calitatea lucrărilor. Este evidentă evoluția acestei localități limitrofe municipiului Bacău, datorată și capacității administrative de a atrage fonduri europene.” a precizat Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau

Comentarii

34 comentarii

  1. Dacă la anul pe vremea asta mai funcționează este mare lucru, dar am mari rezerve! Am să-mi fac timp să văd ce n au văzut alții. Doar timpul va demonstra cât de necesară era!!!

  2. a fost si în Blăgești dar a dispărut din cauza ca veneau samsari nu trebuie să-i lăsați să intre in piața cu produse diverse din afara țări.

  3. Felicitări! În același timp bacauanii s-ar putea sa regrete deoarece s-ar putea ca cele mai multe produse sa rămân loco în detrimentul pieței din Bacău.

  4. Felicitari.Asa ar trebui sa fie in orice comuna/oras.Astfel am putea manca cu totii mai sanatos iar economia locala ar fi promovata si ajutata!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.