Incredibil : CFR Calatori : peste 50 de ore in frig si scutiti de taxe pentru ocolire

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„Calatorii au beneficiat de transport pana la destinatia finala, nu sunt percepute si nu vor fi percepute taxe suplimentare de transport in ciuda faptului ca nu se circula pe ruta directa, ci pe ruta ocolita, pe unde se poate circula pe linii pe care se poate circula optim”. directorul de marketing al CFR, Adrian Voicu

Trenul Galaţi – Bucureşti care a fost blocat peste 50 de ore la Făurei a ajuns în staţia Galaţi, miercuri-seară, în jurul orei 17.00. Trenul s-a înzăpezit între Făurei şi Buzău.

 


Asadar, cei care au stat in frig, fara apa si mancare, sa fie multumiti ca nu au platit taxe suplimentare pentru ocolire !

Update : Sora unei pasagere din acel tren ne-a trimis un mesaj :
„Sora mea a fost blocata alaturi de alte cateva sute de suflete mai bine de 50 de ore in tren in zona Faurei. Ea avea genunchiul inflamat, dureri groaznice…am urmarit stirile si peste tot s-a spus clar ca este aproape imposibil de iesit din acea zona. Nu inteleg cum s-a putut sa ii puna pe drum cand exista 90 % riscul de a ramane fara curent in camp aproape acoperiti de zapada.
Nu cred ca intelegeti ce inseamna sa-ti fie foame,sete si frica sa nu ingheti intr-un camp din cauza unor incompetenti care nu au anulat cand trebuia. Sunt terminata de plans si nu va dati seama prin ce am trecut eu , ca sora, care nu eram in acel tren.”

Lasa un comentariu

1 comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here