Incident socant in Bacau. Un barbat a fost retinut pentru zoofilie


Un tanar de 21 de ani, din judetul Bacau, a fost retinut de ofiterii de la Biroul Protectia Animalelor ( IPJ Bacau) dupa ce a fost reclamat si prins dezbracat in grajdul unui localnic.

Politia s-a sesizat iar tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru zoofilie. Intrucat barbatul nu prezenta un pericol public, acesta va fi cercetat pe control judiciar:

La data de 5 august, politistii de la Biroul pentru Protectia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe raza comunei Horgesti a fost savarsita o fapta de natura penala asupra unei cabaline. Politistii au stabilit ca pe 29 iulie, pe drumul comunal din comuna, un tanar de 21 de ani a comis acte de natura sexuala asupra unei cabaline. Tanarul a fost retinut pentru zoofilie si ultraj contra bunelor moravuri. Cercetarile continua in acest caz.” a transmis purtatorul de cuvant al IPJ Bacau, Catalina Paduraru

Zoofilia a devenit infractiune din luna mai. Astfel, fapta constituie infracţiune şi se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani. Totodată, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, schingiuirea animalelor, organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Sursa: stirileprotv

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.