Închisoare pe viață pentru un bărbat, după ce și-a ucis soția și fiica

0

Curtea de Apel Bacău a condamnat un bărbat din județul Neamț la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția și fiica, în urmă cu 17 ani. Sentința este definitivă.

Bărbatul a fost de la început principalul suspect, însă anchetatorii au probat crimele abia după 15 ani de la comiterea lor, când au găsit în grădina casei rămășițe din trupul fetiței, informează stirileprotv.ro.

Cei doi soți au locuit o vreme în Germania unde a venit pe lume și fetița lor, Andreea. Din cauză că bărbatul era violent, soția a divorțat iar instanța a hotărât ca fata să rămână la ea.

În 2006 bărbatul a venit în locuința socrilor lui și a plecat împreună cu femeia și copila, sub pretext că vrea să le cumpere haine. Din acea zi nimeni nu le-a mai văzut în viață pe cele două.

în 2021, a fost deschis un dosar penal pentru omor. Atunci, după 15 ani, oamenii legii au descoperit dovezi clare, în grădina casei din Târgu Neamț a bărbatului.

Violeta Chiriac, Curtea de Apel Bacău: „În fapt, după mulți ani s-a dovedit prin probele administrate că acesta și-a ucis fetița în vârstă de 5 ani și fosta soție. Inculpatul a avut de-a lungul urmăririi penale și de-a lungul cercetării judecătorești o atitudine oscilantă, în primă fază a susținut că cele două victime au plecat în străinătate”.

Trupul femeii nu a fost găsit nici până acum.

Mihai Ursu, tatăl femeii ucise: „Nu se mai poate repara ce a fost, adică să revin să mai văd fetele”.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.