Incepe tratamentul avio de dezinsectie in Municipiul Bacau


În vederea prevenirii şi combaterii insectelor care provoacă disconfort în spaţiile deschise la nivelul Municipiului Bacău, Serviciul Municipal de Utilităţi Publice în calitate de operator Dezinsecție-Dezinfecție-Deratizare (DDD) a încheiat contractul subsecvent în vederea aplicării tratamentelor avio de dezinsecţie.

„Sunt asigurate 3 etape de tratament la nivelul întregului municipiu, acestea fiind programate începând cu această lună. Combaterea eficientă a vectorilor supuşi tratamentului se raportează la condiţiile meteorologice, lipsa precipitaţiilor pe o perioadă de cel puţin 3 zile consecutiv şi la înregistrarea unor temperaturi optime pe timpul nopţii.

În funcţie de necesităţi, operatorul va interveni şi cu mijloace terestre pentru dezinsecţie în zonele în care se înregistrază focare. În paralel s-au demarat şi măsuri de deratizare în spaţiile deschise, prioritare fiind platformele şi punctele de colectare a deşeurilor menajere, pieţele şi parcurile. Fiecare operaţiune va fi adusă la cunoştinţa publicului în mod adecvat prin anunţuri, panouri de avertizare şi prin marcarea staţiilor de intoxicare pentru combaterea rozătoarelor.” a transmis Primaria Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentS-a urcat baut la volan si a intrat intr-un podet
Articolul urmatorBacau: 130 de noi cazuri de cancer in fiecare luna, in anul 2021

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.