Incepe proiectarea parcului industrial de 42 de hectare din Municipiul Bacau. Viziteu: „De cand am anuntat aceasta initiativa, avem numeroase cereri de la companii din Bacau, din tara dar si din strainatate”

1

Primarul Viziteu a anuntat semnarea contractului pentru prima etapa a parcului industrial din Municipiul Bacau. Este vorba de contractul pentru planul parcului industrial din zona Sarata, care va avea o suprafata de 42 de hectare. Acesta va fi gandit cu suprafete de inchiriat modulare – de la 500 la 2000 mp sau chiar mai mult. Zona va avea cai de acces, trotuare, statii de autobuze si refugii.

Ieri a fost semnat contractul pentru PUZ – pentru lotul de 42 de hectare din strada Poligonului si contractul pentru studiu de fezabilitate cu o companie din Pascani. Contractul are o perioada de derulare de 9 luni ( primele 6 luni PUZ, apoi studiu de fezabilitate). Zona se va converti in zona industriala si va lua denumirea de Parc Industrial. La final se va putea lotiza pentru investitori.” a declarat primarul Viziteu

Primarul a precizat ca a fost contactat de mai multe firme din tara si strainatate, dupa ce a anuntat ca doreste sa construiasca acest parc. Edilul a refuzat sa spuna cine sunt aceste firme:

De cand am anuntat aceasta initiativa, avem numeroase cereri de la companii din Bacau, din tara dar si din strainatate.” a precizat primarul Viziteu

Firma care a castigat contractul este DBI TEAM SRL, din Pascani. Firma are 5 angajati iar in 2020 a avut o cifra de afaceri de 1 milion lei. Valoarea contractului este de 795.396 lei cu TVA. Parcul industrial va fi construit in zona Sarata, strada Poligonului, dupa cimitirul Sarata 2.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. O stire absolut idioata !
    In primul rand, orice parc industrial serios din tara asta are hale care pornesc de la 6000 mp in sus. O hala de 500 mp… adica 10×50 m… este ca un grajd…. nu se poate dezvolta decat o afacere de ” traforaj ” in ea.
    In al doilea rand, faptul ca se face un studiu de fezabilitate ( adica zero constructii ) si se sifoneaza 800.000 lei catre o firma care are o cifra de afacere de 1.000.000 lei anual, e jalnic.
    Cu alte cuvinte, sifineaza banii aiurea catre o firma care un an intreg a facturat cat ii dau astia moca de la Bacau ca sa faca un ” studiu” de care nu mai stie nimeni nimic apoi.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.