Incepe proiectarea parcului industrial de 42 de hectare din Municipiul Bacau. Viziteu: „De cand am anuntat aceasta initiativa, avem numeroase cereri de la companii din Bacau, din tara dar si din strainatate”


Primarul Viziteu a anuntat semnarea contractului pentru prima etapa a parcului industrial din Municipiul Bacau. Este vorba de contractul pentru planul parcului industrial din zona Sarata, care va avea o suprafata de 42 de hectare. Acesta va fi gandit cu suprafete de inchiriat modulare – de la 500 la 2000 mp sau chiar mai mult. Zona va avea cai de acces, trotuare, statii de autobuze si refugii.

Ieri a fost semnat contractul pentru PUZ – pentru lotul de 42 de hectare din strada Poligonului si contractul pentru studiu de fezabilitate cu o companie din Pascani. Contractul are o perioada de derulare de 9 luni ( primele 6 luni PUZ, apoi studiu de fezabilitate). Zona se va converti in zona industriala si va lua denumirea de Parc Industrial. La final se va putea lotiza pentru investitori.” a declarat primarul Viziteu

Primarul a precizat ca a fost contactat de mai multe firme din tara si strainatate, dupa ce a anuntat ca doreste sa construiasca acest parc. Edilul a refuzat sa spuna cine sunt aceste firme:

De cand am anuntat aceasta initiativa, avem numeroase cereri de la companii din Bacau, din tara dar si din strainatate.” a precizat primarul Viziteu

Firma care a castigat contractul este DBI TEAM SRL, din Pascani. Firma are 5 angajati iar in 2020 a avut o cifra de afaceri de 1 milion lei. Valoarea contractului este de 795.396 lei cu TVA. Parcul industrial va fi construit in zona Sarata, strada Poligonului, dupa cimitirul Sarata 2.

1 COMENTARIU

  1. O stire absolut idioata !
    In primul rand, orice parc industrial serios din tara asta are hale care pornesc de la 6000 mp in sus. O hala de 500 mp… adica 10×50 m… este ca un grajd…. nu se poate dezvolta decat o afacere de ” traforaj ” in ea.
    In al doilea rand, faptul ca se face un studiu de fezabilitate ( adica zero constructii ) si se sifoneaza 800.000 lei catre o firma care are o cifra de afacere de 1.000.000 lei anual, e jalnic.
    Cu alte cuvinte, sifineaza banii aiurea catre o firma care un an intreg a facturat cat ii dau astia moca de la Bacau ca sa faca un ” studiu” de care nu mai stie nimeni nimic apoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.