Începe modernizarea străzii Ștefan cel Mare. Contractul, atribuit sucevenilor de la Symmetrica

4

Lucrările se vor desfășura în următoarele 7 luni, valoarea contractului de modernizare a străzii Ștefan cel Mare, una dintre cele mai importante artere din Bacău, ridicându-se la 8,38 milioane lei. Contractul va fi executat de o asociere de firme din Suceava, condusă de producătorul de pavele Symmetrica. 

conferinta PNLPotrivit conducerii Primăriei Bacău, lucrările de modernizare a străzii Ștefan cel Mare vor începe luni, 9 martie, urmare a ordinului de lucrări emis de municipalitate în cursul acestei săptămâni.

Proiectul este finanțat, aproape în totalitate, din fonduri europene, principala lucrare la artera rutieră vizând îmbrăcarea carosabilului cu 2 straturi asfaltice, pe un strat de bază realizat din reciclarea cu bitum spumant a asfaltului existent pe Ștefan cel Mare.

Conform Ordinului de lucrări prezentat de primarul Romeo Stavarache la ultima conferință de presă, termenul de execuție a lucrărilor este de doar 7 luni. Suprafața rutieră asfaltată în cadrul proiectului va depăși 25.000 mp (2,5 hectare).

Lucrările de modernizare vor viza și trotuarele din lungul străzii, în dimensiune totală de peste 15.000 mp. Acestea vor fi „tapetate” cu pavele vibropresate, produse de societatea suceveană Symmetrica, liderul asocierii de firme care a adjudecat contractul pus la bătaie de Primăria Bacău. Proiectul mai vizează crearea de spații verzi în dimensiune de 3200 mp, precum și modernizarea unei stații de autobuz.

 

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

4 comentarii

 1. Cum dracu..
  niste pavelari fara lucrari similare,executa lucrari de canalizare.
  Cum dracu…pe SEAP nu apar informatii privind anuntul de atribuire al acestui contract,cu toate ca legea obliga contractantul sa publice anuntul in max 30 zile,au trecut luni de la atribuire si nimic
  Cam pute a spagutza

  Nea Stava,ai iesit din parnaie si iti reasezi strategic pionii spagari.

 2. Daca se face cum s-au facut Mioritei si Milcov (ma refer la durata) mai bine sa o lase asa. Si iar aceasta Symetrica! Gurile rele spun ca firma nu ar fi straina de interesele familiei Stavarache. E doar un zvon, nu un denunt!

 3. Dac? vor mai r?m?ne pavele, ve?i finaliza parcarea din fa?a lateral? a sc?rii C a blocului nr. 31 din strada 9 Mai, vecin? cu parcarea fostei Banca Transilvania ?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.