Incepand cu luna februarie, Chimcomplex majoreaza toate salariile cu 10%

0

Chimcomplex, cel mai mare combinat de producție chimică, dotat cu două platforme industriale situate în Onești și Râmnicu Vâlcea, a anunțat o majorare generală a salariilor cu 10% începând din luna februarie. În plus, începând cu luna ianuarie, compania va oferi tichete de masă în valoare de 40 de lei. Această măsură reprezintă o creștere a valorii tichetelor de masă acordate angajaților Chimcomplex, care au fost majorate de la 35 de lei în decembrie 2023 la 40 de lei în ianuarie 2024.

Toți angajații vor beneficia, de asemenea, de un abonament medical privat, care include peste 300 de analize de laborator, consultații la medici generaliști și specialiști, precum și servicii de imagistică medicală (ecografii, RMN, CT). Aceste servicii pot fi accesate gratuit, având un plafon de 5.000 de lei per salariat pe an.

„Noul contract colectiv de muncă a fost negociat cu 6 luni mai devreme de data expirării celui actual pentru a veni în sprijinul salariaților ale căror venituri au fost impactate de creșterile prețurilor din întreaga economie”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Compania susţine că în 2025 va acorda creştere salarială cu 125% din valoarea inflaţiei în 2024.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.