Incep probele scrise la bacalaureat in Bacau

0

Luni, 27 iunie se va sustine prima proba scrisa la Limba si Literatura Romana in Judetul Bacau, din cadrul sesiunii iunie-iulie de bacalaureat a acestui an. Dupa ce absolventii claselor a XII-a au sustinut competentele lingvistice si digitale, acum acestia vor fi supusi unor serii de probe scrise considerate usoare de unii insa terifiante de altii.

Dupa proba de la Limba si Literatura Romana, urmeaza proba de foc, la matematica, proba la care anul trecut au picat elevi dn Bacau , in proportie de 60%. Desigur, elevii spera ca in acest an subiectele propuse la bacalaureat in Bacau 2011 sa fie mai accesibile, poate chiar de un nivel mediu in asa fel incat sansa sa fie de partea tuturor celor ce s-au straduit pe parcursul ultimului an de liceu si nu numai. Bacalaureatul se incheie cu proba la alegere, aleasa de fiecare in functie de profil, abilitati sau chiar gradul de dificultate.

Rezultatele la bacalaureat in Bacau 2011 vor fi afisate pe 3 iulie, urmand ca in ziua urmatoare, intre orele 8.00 si 12.00, elevii sa depuna eventualele contestatii. Rezultatele finale de la bacalaureat din Bacau vor fi afisate pe 8 iulie, in urma acestor rezultate fiecare elev va sti ce are de facut, in functie de aspiratii si posibilitati materiale.

In perioada urmatoare, respectiv 11-15 iulie, vor avea loc înscrierile pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2011, care se va desfasura în perioada 22 august-7 septembrie.

Conform ministrului Educatiei, Daniel Funderiu, vor fi instalate o serie de camere de luat vederi in unele centre de bacalaureat din Judetul Bacau , iar elevii prinsi copiind la bacalaureat vor fi eliminati si nu vor mai putea sustine acest examen timp de doua sesiuni consecutive. Adica, un elev prins copiind in acest an, va mai putea sustine acest examen tocmai in toamna anului viitor.

Asadar , rezultatele de la bacalaureat Bacau 2011 vor fi afisate pe internet pe data de 3 iulie , iar rezultatele finale de la bacalaureat 2011 bacau se vor publica abia pe 8 iulie 2011.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.