Incendiu puternic la o casa din judetul Bacau

0

Intervenție pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie și o anexă învecinată, în orașul Comănești
 
În cursul zilei de ieri, 16 aprilie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină în orașul Comănești, cartier Vermești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la nivelul unei gospodării și a unei anexe învecinate.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la două proprietăți învecinate, pe o suprafață cumulată de aproximativ 200 mp, astfel: la prima proprietate a ars o anexă cu destinația bucătărie de vară și acoperișul unei case de locuit de tipul P+M pe o suprafață de aproximativ 70 mp, iar la proprietatea învecinată a ars acoperișul unei construcții anexe (atelier+magazie), pe o suprafață de aproximativ 130 mp, precum și bunuri din interiorul acestora.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este sistemul de încălzire defect.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău solicită cetățenilor să anunțe, în cel mai scurt timp, orice situație care poate pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător, la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.