Incendiu la un service auto de pe strada Izvoare

0

Un incendiu a izbucnit in aceasta seara, la o hala de pe strada Izvoare din Bacau. In incinta functioneaza o statie ITP si un service auto. Pompierii au ajuns la fata locului cu mai multe autospeciale si incearca sa stinga incendiul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a cuprins o hală de aproximativ 600 de metri pătraţi, situată pe strada Ivoare, în care funcţionau o staţie de efectuare a inspecţiei tehnice periodice (ITP) la maşini şi un atelier de confecţii metalice. În plus, în aceeaşi incintă exista şi o magazie de materiale în care se aflau depozitate 28 de tuburi cu oxigen, din care 18 pline, precum şi opt tuburi cu acetilenă.

Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu şase autospeciale.

„Intervenţia a durat trei ore şi s-a desfăşurat cu dificultate deoarece în interiorul atelierului erau depozitate acele tuburi de oxigen, din care şapte au explodat în timpul intervenţiei. În urma incendiului, au ars 600 de metri pătraţi din acoperişul halei industriale, cu destinaţia staţie ITP, atelier de confecţii metalice şi magazie de materiale diverse, aparatura specială din staţia ITP, utilaje şi materiale din atelierul de confecţii metalice şi magazie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, chiar dacă au existat acele explozii ale tuburilor cu oxigen”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.