Incendiu la o casă din Moinești, provocat de un scurtcircuit electric

1

În cursul zilei de ieri, 27 iunie, pompierii militari au fost solicitați să intervină în Municipiul Moinești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere, încadrate cu 11 pompieri militari.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul casei de locuit și a două anexe cu pereții din lemn, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, fiind lichidat în limitele găsite.

Prin intervenția promptă a pompierilor militari, s-a reușit protejarea unei părți de locuit din construcție, pe o suprafață de aproximativ 90 mp.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric.

1 COMENTARIU

  1. Cauza este o masină de spălat, aproape nouă, care s-a autoaprins în urma unui scurt circuit în interior ca urmare a unei defecțiuni din fabrică.

    Mama a pus-o pe program de 90 de minute si a iesit la un magazin. In 40 de minute dupa ce a iesit din casă, a fost sunata de o vecina …ca arde.

    Instalatia electrică era ok. Politia si pompierii au identificat inclusiv împământarea prizei. A ramas concluzia ca s-a autoaprins masina si ceva plastic arzand s-a scurs pe dusumeaua de lemn. Masina era amplasata pe dusumea de lemn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.