Incendiu la doua case din judetul Bacau. O instalatie electrica defecta si un cos de fum necuratat au provocat focul

0

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la un imobil din comuna Pârgărești, sat Bahna

În cursul zilei de sâmbătă, 09 decembrie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Pârgărești, în urma unui apel primit în dispeceratul comun ISU-SAJ, care anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la o casă de locuit.

Alarma a fost dată în jurul orei 11:30, de urgență, la locul indicat deplasându-se trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Târgu Ocna.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului unui imobil de tipul P+M. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, în cooperare cu S.V.S.U. Târgu Ocna.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic al unei instalalații de încălzit, amplasată necorespunzător.


Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din comuna Răcăciuni

În cursul zilei de duminică, 10 decembrie a.c., pompierii militari băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Răcăciuni, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere, din cadrul Punctului de Lucru Sascut și a Detașamentului de Pompieri Bacău.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unui imobil, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, fiind lichidat în limitele găsite.

Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul/burlanul de fum defect sau necurățat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.