Incendiu în județul Bacău. O femeie a suferit arsuri

0

Astăzi, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Blăgești, sat Blăgești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, fiind lichidat în limitele găsite, în cooperare cu S.V.S.U Buhuși și S.V.S.U. Blăgești, care au intervenit cu două autospeciale de stingere.

În urma acestuia, a ars acoperișul casei, pe suprafața menționată anterior, precum și bunuri dintr-o cameră. De la locul producerii incendiului, a fost preluată o victimă de sex feminin, proprietara imobilului, care a suferit arsuri pe 5% din suprafața corpului.

Aceasta a fost transportată la spital, de către ambulanța SMURD. Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este reprezentată de scăpările de gaze provenite de la o butelie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.