Incendiu cu victima in comuna Magiresti

0

Joi, 12 ianuarie 2012, la ora 04.34, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacau a fost anunţat prin sistemul unic pentru apeluri 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Măgireşti, sat. Valea Arinilor.

La locul intervenţiei s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă S.M.U.R.D., încadrate cu 16 subofiţeri şi un ofiţer.

Pentru coordonarea activităţilor de intervenţie, la faţa locului s-a deplasat şi grupa operativă a unităţii, cu trei ofiţeri şi un subofiţer, cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă

La sosirea la faţa locului a forţelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 145 mp, la două case de locuit şi două anexe, proprietatea numiţilor A. A. şi P. G.

Din nefericire numita A. A., în vârstă de 80 ani, a fost găsită decedată în interiorul locuinţei.

Pentru lichidarea incendiului, la intervenţie a acţionat şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Petrom SA Membru OMV-ASET VIII Moldova Nord Moineşti, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi trei voluntari.

La ora 06.40, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În gospodăria numitei A. A. au ars aproximativ 100 mp din acoperişul casei şi s-au degradat alţi 15 mp. În gospodăria numitului P. G. au ars circa 40 mp acoperiş anexă, 5 mp acoperiş casă şi aproximativ 200 kg plante furajere.
Cauza probabilă o constituie un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau izolat necorespunzător. Ulterior, incendiul s-a propagat la gospodăria numitului P. G.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.