Incendiu cu victima in comuna Magiresti


Joi, 12 ianuarie 2012, la ora 04.34, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacau a fost anunţat prin sistemul unic pentru apeluri 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Măgireşti, sat. Valea Arinilor.

La locul intervenţiei s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă S.M.U.R.D., încadrate cu 16 subofiţeri şi un ofiţer.

Pentru coordonarea activităţilor de intervenţie, la faţa locului s-a deplasat şi grupa operativă a unităţii, cu trei ofiţeri şi un subofiţer, cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă

La sosirea la faţa locului a forţelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 145 mp, la două case de locuit şi două anexe, proprietatea numiţilor A. A. şi P. G.

Din nefericire numita A. A., în vârstă de 80 ani, a fost găsită decedată în interiorul locuinţei.

Pentru lichidarea incendiului, la intervenţie a acţionat şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Petrom SA Membru OMV-ASET VIII Moldova Nord Moineşti, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi trei voluntari.

La ora 06.40, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În gospodăria numitei A. A. au ars aproximativ 100 mp din acoperişul casei şi s-au degradat alţi 15 mp. În gospodăria numitului P. G. au ars circa 40 mp acoperiş anexă, 5 mp acoperiş casă şi aproximativ 200 kg plante furajere.
Cauza probabilă o constituie un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau izolat necorespunzător. Ulterior, incendiul s-a propagat la gospodăria numitului P. G.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.