Incendii pe raza judetului Bacau


Incendiu autoturism în municipiul Oneşti

Marţi, 23 august 2011, la ora 15.18, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitat să intervină în municipiul Oneşti, Calea Slănicului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al autoturismului Dacia 1310. Automobilul înmatriculat în judeţul Bacău este proprietatea numitului Gheorghe M.

La sosirea echipajului, incendiul fusese lichidat de către proprietar, care a intervenit cu mijloace de primă intervenţie.

Incendiu în comuna Parincea

Marţi, 23 august a.c., la ora 17.38, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Parincea, sat Vladnic, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria numitului P. Ş., în vârstă de 75 de ani.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 2000 kg plante furajere.

Incendiul a fost lichidat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii.

Incendiu în comuna Mărgineni

Marţi, 23 august 2011, la ora 22.17, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Mărgineni, sat Valea Budului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria numitei I. M., în vârstă de 55 de ani. La faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul unei case de locuit, cu pereţii din paiantă, acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din azbociment.

În urma incendiului, care a avut drept cauză utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 20 mp din acoperiş şi piese de mobilier.

Incendiul a fost lichidat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii.

Incendiu în comuna Bârsăneşti

Miercuri, 24 august a.c., la ora 01.51, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Bârsăneşti, sat Brăteşti, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria numitului B. I., în vârstă de 58 de ani.

La faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la un adăpost de animale cu pereţii din lemn şi învelitoare din azbociment. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă neizolarea termică a unui coş de fum faţă de materialele combustibile, au ars circa 60 mp din suprafaţa adăpostului de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.