Incendii la doua case din judetul Bacau

0

Intervenție a pompierilor militari pentru lichidarea unui incendiu, în comuna Pârjol

În cursul serii trecute, 6 februarie a.c., un apel primit în dispeceratul ISU-SAJ, anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la nivelul unei case de locuit, din comuna Pârjol, sat Băhnășeni.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului imobilului, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, fiind lichidat în limitele găsite, în cooperare cu S.V.S.U. Pârjol.

Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
 
Intervenție a pompierilor militari pentru lichidarea unui incendiu, în comuna Livezi

În cursul acestei nopți, 7 februarie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Livezi, sat Prăjoaia, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit.

De urgență, la locul solicitării s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul imobilului, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este instalația electrică defectă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.