Inca un magazin Dedeman. Liderul national in retailul materialelor de constructii deschide magazinul cu numarul 54 in Calarasi

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Călărași.

Investiția totală se ridică la suma de 12 milioane de euro și include valoarea de achiziție a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada București, a lucrărilor de construcție, amenajarea magazinului și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, dar și stocurile de produse pregătite pentru primii clienți.

Suprafața construită se întinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și celor 344 de locuri de parcare.

Inaugurarea Dedeman Călărași are loc la numai 5 zile după deschiderea celui de-al șaptelea magazin din capitală, situat pe Bulevardul Ghencea.

“Suntem cu adevărat recunoscători pentru faptul că într-un an plin de provocări, am izbutit să ne respectăm planul de investiții și să inaugurăm 4 magazine. Clienții noștri merită toate eforturile, mai ales că, odată cu pandemia, apetitul acestora pentru renovări sau mici proiecte de bricolaj a crescut. Momentele delicate pot fi depășite mai ușor dacă facem lucruri care ne plac, care ne mențin mintea antrenată, ne motivează și ne dau un scop. Suntem siguri că și în noul magazin din Călărași, clienții Dedeman vor găsi idei și soluții optime pentru toate planurile lor, dar și pentru noile pasiuni.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

La Dedeman Călărași, clienții pot alege dintre cele peste 45.000 de produse pentru casă și grădină disponibile și în celelalte magazine din țară. Aproximativ 80% dintre acestea provin de la furnizori din România.

Pe lângă produsele de calitate, sfaturile și consultanța de specialitate joacă de asemenea un rol esențial în reușita oricărui proiect.

Pentru aceasta, cei 150 de angajați ai noului magazin au urmat programe de instruire adaptate fiecărui post și sunt pregătiți să vină în sprijinul noilor clienți cu recomandări și soluții eficiente pentru planurile lor.

Compania Dedeman a deschis 4 noi magazine în acest an, 3 dintre acestea fiind inaugurate în luna septembrie.

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here