Inca un contract pentru Umbrarescu. Va finaliza centura unui oras important din Romania

2

Asociația SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL – controlata de cel mai mare constructor roman, Dorinel Umbrarescu – a fost desemnata castigatoarea contractului pentru finalizarea lucrărilor pe tronsonul Centurii ocolitoare Timisoara SUD.

Contractul în valoare de 383,84 milioane de lei, fără TVA are un termen de finalizare de 12 luni de la emiterea Ordinului de Începere (după semnarea contractului). Dacă nu vor fi depuse contestații, contractul se va semna in termenul legal de 10 zile.

Centura Ocolitoare Timisoara SUD are o lungime de 26 km, iar contractul a fost reziliat cu firma italiana Tirenna Scavi – care a inregistrat un progres de 58,26%.

După semnarea contractului, constructorul român va avea la dispoziție 383,84 milioane de lei și 12 luni pentru finalizarea lucrărilor. În decembrie 2022, la momentul rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, stadiul fizic al lucrărilor era de 58,26 %. Procedura pentru semnarea acestui nou contract (finanțat prin #PT) poate începe peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.” a precizat Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.