In weekend se deschide patinoarul din Parcul Catedralei. Accesul publicului va fi gratuit

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau S.A. realizeaza in aceasta perioada lucrarile pentru amenajarea patinoarului din Parcul Catedralei. Potrivit contractului semnat cu Primaria Municipiului Bacau, suprafata totala a ghetii va fi de peste 600 de metri.

Societatea va pune la dispozitia bacauanilor, gratuit, 50 de perechi de patine. Patinoarul are toate dotarile necesare pentru a functiona in conditii optime: instalatii de racire, module, agent de inghetare, iluminat ambiental si de siguranta dar si o cabina din care vor putea fi inchiriate patinele, unde va exista si o trusa de prim ajutor, in caz de accidente. SSPM Bacau va monta, pentru confortul bacauanilor, doua toalete publice.

Patinoarul va fi deschis publicului incepand cu sfarsitul acestei saptamani. Programul de functionare va fi zilnic, timp de 12 ore, pana la ora 23. Patinoarul va functiona in Parcul Catedralei pana pe 14 februarie, dar daca temperaturile vor fi optime, de sub +8 grade Celsius, functionarea patinoarului va fi prelungita.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here