In weekend, politistii rutieri bacauani au retinut 99 de permise si au constatat 15 infractiuni


În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 505 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 99 de permise deconducere şi au constatat 15 infracţiuni.

În perioada 21-23 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier. Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au efectuat 690 de testări cu aparatul etilotest și drugtest conducătorilor auto. Totodată, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum.

 De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 505 contravenții, din care 249 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză. 99 de permise de conducere au fost reținute de polițiști și constatate 15 infracțiuni, din care 6 la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.