In weekend, politistii au retinut 67 de permise, 15 certificate de inmatriculare si au deschis 7 dosare penale pentru infractiuni la volan


În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 645 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 67 de permise deconducere, au retras 15 certificate de înmatriculare şi au constatat 7 infracţiuni.

În perioada 14-16 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au efectuat peste 500 de testări cu aparatul etilotest și drugtest conducătorilor auto, fiind constatate 2 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului. Totodată, polițiștii au reținut 51 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum. Și ceilalți participanți la traficul rutier au fost în atenția polițiștilor care au sancționat 23 de pietoni indisciplinați și 12 bicicliști.

 De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 558 de contravenții, din care 258 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Inconstienta fara margini. Un barbat din Bacau isi lasa carutul in fata unei sali de pacanele, iar vantul impinge carutul spre strada
Articolul urmatorIntalnire intre Prefect si Asociatiile de elevi din Bacau : „I-am asigurat că vor avea în prefectul județului Bacău un partener instituțional onest, gata să dea o mână de ajutor elevilor în limita atribuțiilor conferite de lege”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.