In weekend are loc Bacău Streetball Challenge

0

Bacau StreetBall Challenge va avea loc în perioada 9-10 august 2014, in centrul Bacăului in fata catedralei catolice, pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Bacău. Ca și în anii precedenți, înscrierile se fac online, pe site-ul competiției, completând formularul dedicat ce se regăsește pe www.streetballchallenge.net – sectiunea Echipe (ori email direct la streetballchallenge@gmail.com)

Inscrierile se fac de astazi pana joi, 7 august, ora 13:00. STEP Romania impreuna cu partenerii săi pregatesc o editie mai spectaculoasa decat cele precedente, cu multe premii pentru spectatori, surprize, muzica si cateva noutati demne de luat in seama. Vor fi incluse in program demonstratii de freestyle si slamdunk cu invitatii speciali, sesiuni de breakdance si beatbox si muzica foarte buna atat la locatie cat si la petrecerea turneului. Sambata seara va avea loc petrecerea turneului la piscina si duminica trupa Motivation va sustine o demonstratie de baschet in fotoliu rulant.

La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga; Prague International Streetball.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.