In weekend, a avut loc a 8-a editie a Cupei Triumf la Powerlifting, in Moinesti

0

Sambata, 18 martie, a avut loc a opta editie a Cupei Triumf la Powerlifting, in sala de Sport a Liceului Teoretic Spiru Haret Moinesti.

La feminin, categoria 57 de kg, s-a impus binecunoscuta sportiva Madalina Maria Bindac, urmata de o noua sportiva in competitiile de
Powerlifting ,Munteanu Cristina, ridicand la proba indreptarilor 100 de kg fara echipament specific IPF.

La categoria 63 de kg, locul 1 a fost castigat de sportiva Alexandra Gabor urmata de Alina Rotaru.

La masculin, la proba indreptarilor, a  castigat sportivul Manda Mihai Marius. Acesta s-a impus cu o greutate ridicata de 280 kg . Locul doi a fost castigat de sportivul Nastase Petru, ridicand o greutate de 230 kg la fel ca si ocupantul locului trei, Bogdan Stanciu, doar ca avand cu peste zece kg in minus a ocupat locul doi.

La proba impins din culcat s-a impus sportivul Savin George,  care a venit din Belgia, special pentru aceasta editie. Categoria 105 kg a fost castigata de Bogdan Stanciu, care a impins 170 kg.

La 110 kg s-a impus sportivul din arad, Herta Adrian,  care a reusit un rezultat de 180 de kg fara echipament. Aceasta a fost prima sa prezenta  la un concurs de powerlifting. La plus 110 kg, sportivul din Arad, Edmond Misaras, aflat tot pentru prima oara in cadrul unui
concurs de powerlifting, a ridicat toata sala in picioare impingand 250 de kilograme
fara echipament specific concursurilor IPF.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.