In trei ani, judetul Bacau a pierdut peste 5.000 de pensionari. Care sunt cele mai mari 5 pensii din judet

3

Din 2020 pana in 2023, judetul Bacau a pierdut peste 5.000 de pensionari. Daca in anul 2020 erau 149.445 de pensionari, in ianuarie 2023 au ramas 144.093.

In fiecare luna, cei 144 000 de pensionari incaseaza suma totala de 274 de milioane lei – echivalentul a 54 de milioane de euro.

Potrivit unor date furnizate de Casa Judeteana de Pensii Bacau pentru Bacau.net, cele mai mari pensii inregistrate in judetul Bacau sunt ridicate de persoane care au lucrat in domeniul investitiilor financiare, industria petrochimica, industria alimentara, aeronautica sau in comert:

Top 5 pensii din judetul Bacau:

38.795 lei

32.367 lei

21.629 lei

-18.785 lei

-17.706 lei


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

3 comentarii

  1. Doamne , stimabile Pinguin , daca tot ati parasit Polul Sud sa ne vizitati , sa va fac un update : pentru „bietii” militari si militieni care , nu toti , dar multi , isi petrec anisorii pana pe la 45 cand au dreptul de pensionare , facand concursuri de baut (si nu apa sau suc ) , tot noi platim viramentele pentru pensii , pentru ca ei sunt angajatii statului , adica ai nostri , pe cand pentru acesti oameni care au ajuns la astfel de pensii , viramentele au fost platite de societati private sau de ei . Pentru a avea pensie de 38000 lei pe luna , cu siguranta a avut salariu de vreo 80000 lei minim pe cartea de munca multi ani , la care nici nu vreau sa ma gandesc cat a platit . Deci ei au contribuit cu bani mai multi decat cred ca vor prinde sa consume , pe cand parazitii de angajati la stat mulg cat se poate . Apropos , nu cred ca va imaginati ca un biet soldat care chiar sta in frig sau in caldura are pensie ” nesimtita” , ci gradele superioare ce au ” muncit” fara oprire . Eu propun sa ne gandim mai degraba la ce putem face noi pentru noi , decat sa fim vesnic interesati de celebra capra a vecinilor .

  2. Astea da pensii speciale! Nu mai comentează nimeni în legătură cu aceste pensioare,, micuțe „? Nu vă e rușine??? Dacă militarii, care își mănâncă viața și sănătatea în serviciul patriei nu au dreptul la o pensie pentru care Au Contribuit, aceștia au, nu-i așa??!! Rușine să vă fie!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.