In timp ce la Onesti s-au reabilitat 13 locuri de joaca in acest an, in Bacau, locul de joaca de la Parcul Nord ramane inchis


Primarul din Onesti, Laurentiu Neghina, a reusit sa modernizeze in acest an 13 locuri de joaca. Ieri a fost dat in folosinta locul de joaca cu nr.13, situat in zona blocurilor Mercur 7-9:

Încă un loc de joacă a fost reabilitat. Al treisprezecelea la număr în acest an. În spatele blocurilor Mercur 7-9.” a anuntat Neghina ( foto dreapta )

Parcul Nord Loc de joaca reabilitat in Onesti

Si la Buhusi s-a reusit infiintarea unui nou loc de joaca pe strada Libertatii si reabilitarea altor doua situate in zona Cornisa.

Buhusi

Locul de joaca de la Nord ramane inchis, desi este vara si copiii sunt in vacanta. Primarul Viziteu spune ca in urma unei reclamatii facute de un bacauan, ISCIR a venit in control. Mai multe nereguli care puneau in pericol siguranta copiilor au fost descoperite, astfel ca s-a dispus inchiderea locului de joaca. Primaria trebuie sa respecte decizia, iar Viziteu da vina pe vechea administratie care nu a modernizat locurile de joaca si pe adolescentii care folosesc echipamentele.

Intr-un comentariu postat ieri pe o retea de socializare, Lucian Viziteu spune ca se lucreaza la redeschiderea locului de joaca si da vina – de aceasta data – pe legislatia care este mult mai aspra:

Nu le-am inchis eu sau Primaria ci ISCIR. Nu am uitat deloc, lucram cat de repede posibil pentru reabilitare si modernizare. Nu merge sa actionam cu personal propriu, de anul acesta legislatia s-a inasprit.” a precizat primarul Viziteu

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.