In prezenta ministrului Rafila, s-a dat startul campaniei „Împreună pentru oameni”. 2000 de persoane vor beneficia de servicii medicale gratuite


Duminica, 3 aprilie, la Sala de Atletism din Municipiul Bacau s-a dat startul campaniei „Împreună pentru oameni”, o inițiativă a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care oferă servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social, ecologic și spiritual pentru 100 000 de persoane.

Campania se derulează în perioada 3-10 aprilie în Bacău și împrejurimi și debutează cu un spital de campanie, amenajat la Sala de Atletism. Sunt programate circa 2 000 de persoane pentru ecografii, consultații și analize gratuite în zilele de 3-5 aprilie.

„Oferim consiliere medicală în 25 de cabinete, cum ar fi: cardiologie, dermatologie, ORL, oftalmologie, psihologie, medicină internă, consiliere nutrițională, gastroenterologie, etc. Efectuăm ecografii mamare, abdomino-pelvine, urologie, pediatrice, eco doppler vascular, eco cord și EKG, fibroscan, screening pentru hepatita B și C, osteodensimetrie, screening metabolic.

În cursul săptămânii, intenționăm să donăm 100 litri de sânge, să ecologizăm parcul Gherăiești și să sprijinim circa 1500 de persoane defavorizate social. Oferim servicii de taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități. Derulăm o campanie de seminare de stil de viață sănătos, nutriție, gastronomie și prevenție la sala de ședințe a Consiliului Județean Bacău, seara de la ora 18:00, de duminică, 3 aprilie, până joi, 7 aprilie.” au anuntat organizatorii

„Împreună pentru oameni” este o campanie organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, Centrul de Sănătate Podiș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA România), Asociația Serviciul Umanitar pentru Penitenciare, Asociația Ridică-te și umblă, Asociația Exploratori pentru viitor, Speranța TV, Proiect M TV, Radio Vocea Speranței, Asociația Conștiință și Libertate, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent„Bumpere” noi in Bacau. Vezi unde te vei lovi de ele
Articolul urmatorCe loc ocupa Bacaul dupa numarul de asistati sociali si care este venitul mediu pentru un beneficiar

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.