În perioada 16 – 19 mai, la Bacău – Hotel Fiald – va avea loc a XIII-a ediție a Festivalului de Spiritualitate, Medicină Naturistă și Terapii Complementare – HOLISTIC THERAPY BACĂU

0

Festivalul Holistic Therapy Bacău a fost realizat pentru prima dată în mai 2017, din dorința de a crea, la Bacău, un spațiu de întâlnire pentru persoanele interesate de evoluția spirituală, de utilizarea metodelor de vindecare naturală.

Iată-ne ajunși la a XIII-a ediție! Festivalul nostru a deenit cel mai mare și cel mai elegant eeniment de profil. Acest lucru nu îl spun eu ca fondator și organizator – este ceea ce declară cei care participă an de an, ediție cu ediție.

La Bacău sunt foarte mulți oameni  preocupați de cunoașterea și integrarea  tehnicilor și metodelor  de creștere și dezvoltare personală, de evoluție spirituală. Festivalul se bucură de un public elevat. Cu toții am învățat că între trup – minte – corp și spirit există o legatură strânsă și că orice vindecare se poate realiza doar dacă abordăm toate aceste planuri. Acesta a fost și motivul pentru care am denumit acest eveniment Holistic Therapy.

Evenimentul își dorește să celebreze sănătatea, stilul de viață echilibrat, spiritul, corpul fizic. Să fie cadrul în care să învățăm împreună cum să ne păstrăm frumoși și sănătoși în toate planurile.

Vom avea cel puțin trei zone de mare interes:

1 – Zona expozițiilor cu vânzare de carte, cristale și pietre semiprețioase, feng shui, produse naturiste, alimente bio, produse alimentare raw-vegane, suplimente nutritive, produse de detoxifiere, cosmetice bio – unde expozanții v-au pregătit reduceri semnificative.

2 – Zona de conferințe susținute de invitații noștri – conferențiari – persoane cunoscute de la care am învățat și învățăm în continuare.

3 – Demonstrații, workshop-uri unde vă invităm să vă relaxați și să vă deconectați. Anul acesta, deoarece condițiile ne permit,  vom asigura o cameră(birou)  pentru consultații private și terapii individuale.

Toți vizitatorii pot participa la o tombolă iar premiile vor fi considerabile.

Intrarea în zona expozițiilor cu vânzare este liberă.

-Taxa de intrare în spațiul destinat conferințelor este de 20 lei. Biletul de intrare este valabil pentru întreaga zi.

Pentru cei care nu pot participa fizic la conferințe avem FESTIVALUL ONLINE.

Ce înseamnă asta? Toate conferințele sunt filmate profesional, cu trei camere și vor fi transmise LIVE pe un grup de facebook. Am ales această variantă deoarece întregul program de conferințe (41 conferințe și cursuri) susținute de nume de top din România și nu numai, va rămâne înregistrat și poate fi văzut și revăzut oricând și ori de câte ori doriți. Înscrierea în acest grup se face astfel:

Achitați suma de 400 lei în contul Holistic Therapy SRL – deschis la Raiffeisen Bank – RO98 RZBR 0000 0600 2261 9805. Trimiteți dovada de plată pe messenger la https://www.facebook.com/Festival.Holistic.Therapy și veți fi adăugat în grup.

Grupul se numește- conferințe festival HOLISTIC THERAPY – ediția a XIII -a

Taxa pentru acest abonament se achită până la data de 16 mai, ora 14.00 .

Vă așteptăm, așadar, în zilele de 16, 17,18, și 19 mai, la festival, la Bacău, după următorul program:

Joi –  16 mai – ora 14.00 – DESCHIDEREA FESTIVALULUI – CONFERINȚA DE PRESĂ – ora 21.30;

Vineri – 17 mai  – ora 10.00 – 21.00

Sâmbătă 18 mai – ora 10.00 – 21.00

Duminică – 19 mai– ora 10.00 – 16.00 . La ora 15.00, vom declara închiderea festivalului și vor avea loc extragerile pentru tombolă.

La ora 17.00, cei care doresc pot participa la workshop All Love – susținut de Patrick Sekhem Zeigler – fondatorul Sekhem All Love. Va fi un eveniment cu plată. Avem 100 de locuri disponibile. Pentru relații vizitați pagina de facebook a festivalului sau site-ul http://www.all-love.ro/

Programul conferințelor va fi anunțat până pe data de  14 mai 2024 pe pagina de facebook a evenimentului cât și pe site festivalholistictherapybc.ro.  Festivalul are o prezență bianuală, respectiv mai și octombrie. 

Vă așteptăm cu drag,

Cornelia Solomon

Fondator  Festival  HOLISTIC THERAPY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.