In perioada 10-12 mai, Cybernet Auto Center va organiza Salonul Auto Expo – editia de primavara 2019

0

Cybernet Auto Center va organiza in perioada 10 – 12 mai, in parcarea Arena Mall Bacau, editia de primavara a Salonului Auto Expo 2019.

Suprizele acestei editii vor fi cele doua SUV-uri de oras, noul T-Cross si noul Audi Q3.

Noul Volkswagen T-Cross

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.


Noul Audi Q3

Audi Q3 este un SUV de familie cu o multitudine de talente. Cea de-a doua generație se prezintă acum mai încrezătoare sub aspect vizual, iar datorită spațiului mare disponibil, a variabilității și a multitudinii de detalii practice are și un sport de utilitate. Frontul marcant masculin al noului Audi Q3 se caracterizează prin designul octogonal cu cadru unic și admisiile de aer mari pe laterale. Conceptul de spațiu promite libertate de mișcare: În funcție de poziția banchetei din spate și a spătarelor, portbagajul are un volum de până la 675 litri, dacă scaunele sunt rabatate, chiar până la 1.525 litri.

Evenimentul va avea loc pe parcursul celor trei zile: Vineri, Sâmbătă și Duminică în parcarea complexului comercial.

Vineri 10.30 – 19.00

Sâmbătă 10.30 – 19.00

Duminică 10.30 – 14.00

La eveniment va exista și o zonă specială, destinată mașinilor rulate: Das WeltAuto.

În cadrul salonului vor exista spații special amenajate pentru doritori, în vederea realizării de Test – Drive-uri cu noile modele prezente.

 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.