In Municipiul Bacau se circula in conditii de iarna. 30 de utilaje intervin pe strazile principale si pe cele laturalnice

Publicitate

UPDATE ORA 20:00

Toți angajații Direcției de Salubrizare rămân în dispozitiv până la finalizarea avertizării meteo Cod Galben.

„Lucrătorii sunt pe teren de azi dimineață, de la ora 05:00, iar utilajele de intervenție revin permanent la alimentat și încărcat cu material antiderapant. Se intervine cu 40 de utilaje pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.” se arata intr-o postare a primarului Bacaului, Cosmin Necula

Activitatea va continua fără întrerupere, inclusiv în timpul nopții, când se așteaptă – conform prognozei meteo – cele mai semnificative căderi de zăpadă.


 

Ninge incontinuu de azi-noapte in tot judetul Bacau, iar ninsorile vor tine pana vineri dupa-amiaza. Toata Moldova se afla sub atentionare de ninsori abundente si viscol.

In Municipiul Bacau se circula in conditii de iarna.Pentru degajarea trotuarelor, Primaria Municipiului Bacau intervine cu peste 60 de lucratori din cadrul compartimentului spatii verzi.

Pe strazile din Municipiul Bacau se circula in conditii de iarna, insa pana la aceasta ora nu au fost semnalate probleme. 30 de utilaje intervin pe strazile principale si, ulterior, pe cele laturalnice.

Calea Moldovei

Banca Nationala

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here